HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

06.02.2019 00:00
“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi tüm hızıyla devam ediyor.
“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi tüm hızıyla devam ediyor.
Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve bünyesindeki havuzların daha aktif olarak kullanılması, ilkokulda okuyan öncelikle 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin Beden Eğitimi ve Oyun Derslerini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri amaçlanan proje kapsamında 100. Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme öğrenmeye gelen öğrencileri ziyaret etti.
 
Cumhurbaşkanlığı 2. Yüz Günlük İcraat Programının sonuna kadar ilimizdeki 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yüzme öğretilmesi hedeflenen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesinde yüzme dersi için 100. Yıl Kapalı Yüzme Havuzuna gelen minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Gürel, projenin işleyişi hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin'den bilgiler aldı. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr