HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

Vali Gürel, "Asırlık Çınarlarımızı" ziyarete devam ediyor.

23.02.2019 00:00
Vali Gürel, "Asırlık Çınarlarımızı" ziyarete devam ediyor.
Vali Gürel, "Asırlık Çınarlarımızı" ziyarete devam ediyor.
Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel "Asırlık Çınarlarımıza" gerçekleştirdikleri ziyaretlerine 100 yaşındaki Nazire Nineyi evinde ziyaret ederek devam ettiler.
 
5000 Evler Mahallesinde ikamet eden Kemal Baş'ın 19 Mayıs 1919 doğumlu annesi Nazire Baş'a gerçekleştirdiği ziyaretinde Bulak Köyünden komşuları 96 yaşındaki Ayşe Uludağ, 88 yaşındaki Neziha Doğankaya, 86 yaşındaki Fatma Esin ve kendisi ile aynı ad-soyadı taşıyan 85 yaşındaki Fatma Esin nineyi görünce oldukça mutlu olan Vali Gürel ve Özlem Aras Gürel, yaşamına bir asra sığdıran Nazire, Ayşe, Neziha ve Fatma Nineler ile uzun yaşamın sırları hakkında sıcak ve samimi sohbetler kurdular.
 
Vali Gürel, ninelere yaşamlarını sağlıklı geçirmesi için temennide bulunarak "Bugünlerimizin mimarı olan değerli  büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum" dedi.
 
Vali Fuat Gürel, ziyaretin son bölümünde bu yıl 100. yılını kutlayacağımız Gençlik ve Spor Bayramında 19 Mayıs 1919 doğumlu Nazire Nineye tekrar ziyaretine geleceğine söz verdi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr