HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

Safranbolu Kaymakamı "Çözümü Halkla Beraber Üretiyoruz."

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

25.02.2019 00:00
Safranbolu Kaymakamı "Çözümü Halkla Beraber Üretiyoruz."
Safranbolu Kaymakamı "Çözümü Halkla Beraber Üretiyoruz."

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'in talimatları ile 2018 yılı Ocak ayının ilk haftasından bu yana kesintisiz olarak devam eden Halk Günü Toplantıları devam ediyor.

İlk günden itibaren binlerce vatandaşın bire bir talep ve görüşlerini dinleyen Ürkmezer, "Halkımızla iç içe, sorunları, talepleri dinlemek gerçekleştirilen çalışmalarda hem verimliliği arttırıyor, hem hizmet takibimizi kolaylaştırıyor" dedi.

Safranbolu'da vatandaşa ulaşmak için çok sayıda değişik programa gerçekleştirdiklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; " Safranbolu Acil Destek Programı (SADEP), Mahalle ve Esnaf ziyaretleri bunlardan sadece bir kaçı.

Bizim amacımız ilk gün söylediğimiz gibi vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde halkımızla istişare halinde, onların fikir ve görüşlerini alarak en iyiyi, en güzeli ve en kaliteliyi vermek" diye konuştu.

Halk Günü Toplantılarının bu anlamda oldukça verimli geçtiğini ifade eden Ürkmezer, "Vatandaşlarımız toplantılar katılıp rahatlıklar sorunlarını dile getirebiliyor, hatta çözümünü de birlikte üretiyoruz. Yine taleplerle ilgili çalışmaları şahsım başta olmak üzere ilgili birim müdürlerimizde takip ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr