HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 EKİM 2024, CUMARTESİ

Bana 24 saat Yeter

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Ankara'da düzenlenen 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı veciz konuşmada, salonda hazır bulunanlara, "Haydar Hoca Türkiye'de idareci olsa, kaç ayda geçiminiz yoluna girer" diye sordu. Prof. Baş, '24 saat' cevabını alınca, "24 saatte bu ülkeyi dünyanın en güçlü devleti yaparım" dedi
21.10.2019 00:00
Bana 24 saat Yeter
Bana 24 saat Yeter
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, BTP'nin Ankara'da düzenlenen 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı veciz konuşmada, sözlerine İstanbul'da görülen bir davada hakkında verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına dair değerlendirmelerde bulunarak başladı. "Ben alacaklıyım, hem de 20 milyonun üzerinde" diyen Prof. Dr. Baş, "Öyle bir şahısla muhatap olduk ki, arkasında hiç tahmin etmediğim güçler çıktı. Meğer bu adamların niyeti bizi devreden çıkarmak" tespitinde bulundu. 

Rusya'yı ayağa kaldırdık
 
BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, Rusya'yı ayağa kaldıran ismin kendisi olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu: "Ruslar bunu inkar etmiyor. Bizi insanlığın huzurunda söz sahibi yapan Haydar Hoca'dır, diyorlar. O kadar iktisat kongresi yaptık. Ünlü iktisatçılar, 'Dünyanın kurtuluşu Milli Ekonomi Modeli'nde dediler. 2013'te Duma'ya gittim, beni özel kapıdan aldılar. Rusya 'dinsiz dediler', öğle namazını Duma'da kıldık. Jirinovski, 'Türk düşmanı' diyorlardı, bizi görünce 'Ne mutlu Türküm diyene' dedi. Rusların iman kapıları da açık. Yüzlerce Rus, bize bakarak Müslüman oldu. Rusya'nın gözünde bir tane bilim adamı var: Haydar Hoca..."
 
Çin uyguladı, ABD'yi yendi
 
BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, önde gelen Rus iktisatçısı Prof Dr. Vladimir Lisiçkin'in kendisine Çinlilerin Milli Ekonomi Modeli (MEM) ile ilgilendiğini aktardığına işaret ederek, şu çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Onay verdim. Çin, bunun üzerine MEM'de yer alan tüketim ekonomisini devreye koydu. Amerika onları sallıyordu. Şimdi Çin ABD'yi sallıyor. Çünkü tüketimi devreye koydu, pazar bulma tehdidi ortadan kalktı. Bunu Milli Ekonomi Modeli yani Haydar Hoca ile yaptı. Brezilya, Güney Afrika ve Hindistan bizim sistemimizi uyguluyor.

Dünyanın yarısı Haydar Baş diyor, Haydar Baş da ülkesinde mahkum diliyor. Devletleri ayağa kaldıran benim. Haydar Hoca Türkiye'de idareci olsa, kaç ayda geçiminiz yoluna girer. (Katılımcılar) 24 saat. Bir kongrede söyledim: 24 saatte bu ülkeyi dünyanın en güçlü devleti yaparım, dedim. Sanki suç işledim. Şimdi siyaseti de bana yasakladılar. Bunları sülalesi gelse bir adım atmasını bilmezler. İş yerleri kapandı mı, sanayi yok oldu mu, tarım, denizcilik, ormancılık, madencilik bitti mi? Elbette biter. Siz onlara yüzde 50 verdiniz, Haydar Hoca'yı da yüzde 1'de tuttunuz. Onlar da milleti  layık olduğu yere taşıdı." 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr