HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

İcmal Gençlik Derneği Stres Attı.

08.04.2019 00:00
İcmal Gençlik Derneği Stres Attı.
İcmal Gençlik Derneği Stres Attı.
İcmal Gençlik Derneği Karabük ve Safranbolu Şubeleri üyeleri stres attı. Mutad toplantılarına devam eden İcmal Gençlik Derneği üyeleri Safranbolu'da 
düzenlenen bir piknikte bir araya geldiler. Çeşitli etkinliklerinde düzenlendiği organizasyonda yemek, eğlence, sportif faaliyetler, canlı müzik gibi etkinlikler renkli görüntüler oluşturdu.

İcmal Gençlik Derneği Stres Attı.

Güncel meselelerinde değerlendirildiği organizasyonda hazır bulunan İcmal Gençlik Derneği Şube Başkanı Latif Danakol şunları söyledi; " Bugün burada İcmal Gençlik Derneği mensubu gençlerimizi bir araya getirdik.Yemekler yendi, eğlenildi, sohbetler yapıldı. Güzel bir günü hep birlikte neşe içinde değerlendirmenin verdiği huzuru başka hiçbir yerde bulamazsınız. Bu ülke için, bu millet için, Karabük için aynı rezonansta çarpan bu yüreklerin bir araya gelmesinden ortaya çıkan sinerji inanılmaz. İşte bu güç bizi hiçbir zorluktan yıldıramaz. Derneğimizin mimarı, gönül dünyamızın kutup yıldızı Prof.Dr.Haydar Baş Hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bizlere hiç bir rüzgarın savuramayacağı, hiçbir depremin yerinden oynatamayacağı bir kale, Türkiyede yıkılmayan tek kale olan İcmal Gençlik Kalesini sundu. İmam Hatip liselerinde bile Deizm'in (yani Peygamber S.A.V siz bir din anlayışı) % 70 leri geçtiği, İslam akaidinin yap boz tahtasına döndürüldüğü, gönüllerin ve akılların iğdiş edilip ülkemizin bağımsızlığının ve egemenliğinin savunmasız bırakıldığı, ekonominin çöküş sürecine girdiği bir dönemde muhterem hocamız Haydar Baş Bey bizleri her zaman dipdiri, dinamik, çözümsüz ve çaresizliğin asla kabul edilmeyeceği bir fikir dünyasına dahil etti. Biz varsak çözüm var. Biz varsak ülke var. Biz varsak, Haydar Baş Bey varsa fetö ve yandaşları gibi hainlere asla geçit yok. Müslüman Türk Gencinin,  Mustafa Kemal Atatürk gibi olması gerektiğini bize öğreten muhterem hocamız korktukları şey olun Türk olun diyerek hamasetten uzak, şövenistlikten uzak bir milliyetçiliğin, Atatürk milliyetçiliğinin tarifini bizlere öğretti. Kendisine şükranlarımızı sunuyor her zemin ve şartda kendisinin gösterdiği yoldan ayrılmayacağımızı gururla haykırıyoruz."dedi.

İcmal Gençlik Derneği Stres Attı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr