HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

“ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL MATERYALLER” TIR’I KARABÜK'TE

24.02.2019 00:00
“ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL MATERYALLER” TIR’I KARABÜK'TE
“ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL MATERYALLER” TIR’I KARABÜK'TE
Millî Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilen "Özel Çocuklara Özel Materyaller Projesi" kapsamında Karabük'e gönderilen ve özel eğitim sınıflarının bulunduğu okul ve özel eğitim okullarına dağıtılacak materyallerin bulunduğu Tır İlimize ulaştı.

22.02.2019 Cuma günü Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesine gelen Tır'ı  İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU, Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN ve Şube Müdürü Muhammet YILMAZ tarafından karşılandı.

Bu materyaller, ülkemizde normal gelişim gösteren öğrencilerin eğitim gördüğü okullarımız bünyesinde açılan; hafif ve orta-ağır düzeyde zihinsel yetersizliği ve otizmi olan bireylere yönelik hizmet veren özel eğitim sınıfları ile özel eğitim okullarında eğitim alan özel çocuklarımız için üretildi.
Üretilen ürünler 50 tırı kapsamakta olup 81 vilayetdeki toplam 6.000 özel eğitim sınıfı/okulunda öğrenim gören öğrencilerin okullarına gönderilmekte. 
Bu kapsamda Karabükde bulunan farklı kademelerdeki okullar için 35 koli malzeme   İlimize ulaştı.

Materyallerin okullara dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr