HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

Kanser tedavisinde umut veren gelişmeler

Bugüne kadar tedavisinin mümkün olmadığı ifade edilen binlerce hastaya umut olan tıbbi bitkilerle tedavi konusunda uzman isimlerden ünlü fitoterapist Dr. Hakan Özkul, "Unutmayın kanser de tedavi edilebilir bir hastalıktır" dedi
06.01.2020 00:00
Kanser tedavisinde umut veren gelişmeler
Kanser tedavisinde umut veren gelişmeler
Kanser son yıllarda tüm dünyada adeta çağımızın korkulu vebası haline geldi. Kansere yakalanma oranlarında büyük artış yaşanırken tedavisi konusunda çok çarpıcı sonuçlar alınmaya başlandı. Özellikle fitoterapi, yani tıbbi bitkilerle tedavi konusunda adeta yeni bir çığır açılmış durumda. Ülkemizde bu konuda çok başarılı çalışmalara imza atan isimlerden biri de ünlü fitoterapist Dr. Hakan Özkul. Bugüne kadar tedavisinin mümkün olmadığı ifade edilen binlerce hastaya umut olan Dr. Hakan Özkul,  kanser ve fitoterapinin kanserin tedavisi üzerindeki etkileri üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı. Kanserle mücadele etmenin önemine dikkat çeken Dr. Hakan Özkul, "kanser de tedavi edilebilir bir hastalıktır" dedi.
 
Kanserden iyileşen hastalara her gün yenileri ekleniyor
 
Dr. Hakan Özkul'un tavsiyeleri ve önerilerini uygulayarak sağlığına kavuşan kanser hastalarından biri de Tarık Gündüz. Testis kanseri teşhisi konulan Tarık Gündüz'ün göğüs ve koltuk altı bölgelerinde de metastazlar vardı. Testis bölgesindeki kanserli tümör ameliyatla aldıran Gündüz'ün göğüs ve koltuk altı bölgelerindeki metastazlar ise Dr. Hakan Özkul'un fitoterapi desteği ile tamamen iyileşti. Tarık Bey, "Hakan Hocam'ın tavsiyeleri ile iyileştim, kendisine ne kadar teşekkür ve dua etsem azdır" diyor. Tarık Bey'in eşi de, "Eşim kanser hastasıydı, yayılma vardı kanserinde. Dr. Hakan Özkul'a geldik, şu anda elhamdülillah çok iyi durumdayız. Allah razı olsun Hocamızdan" diyerek teşekkürlerini iletti.
 
Dr. Özkul'dan hastalara önemli tavsiyeler
 
Son dönemde tavsiyelerini harfiyen yerine getiren hastalardan ardı ardına sevindirici haberler aldıklarını söyleyen Dr. Hakan Özkul, kanser hastalarına umut veren cümleler sarf etti. Bitkisel tedavinin uzman hekimler tarafından uygulanması gerektiğini belirten Dr. Hakan Özkul, "Biz 'iyileşmeyecek hastalık yok' diyerek çıktığımız yolda, çok başarılı sonuçlar almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan kanserle mücadele etmeyi bilmek ve gerekli önlemleri almaktır. Unutmayın kanser de tedavi edilebilir bir hastalıktır" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr