HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 EKİM 2024, PERŞEMBE

BTP'nin Eflani adayı Hakan Görmüş;"Eflani Tamam" dedi

27.03.2019 00:00
BTP'nin Eflani adayı Hakan Görmüş;"Eflani Tamam" dedi
BTP'nin Eflani adayı Hakan Görmüş;"Eflani Tamam" dedi
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eflani Belediye Başkan Adayı Hakan Görmüş seçim çalışmalarına hız verdiği Eflani'de vatandaşı ve esnafı ziyaret etti.

BTP'nin Eflani adayı Hakan Görmüş;"Eflani Tamam" dedi

    Sohbetlerin çok samimi bir ortamda geçtiğini söyleyen başkan adayı Görmüş ; " halkımıza hayatınızdan memnunmusunuz sorusunu yönelttiğimiz zaman aldığımız cevap çoğunlukla peş peşe sıralanan şikayetlerden oluşmakta.Halkımız umudunu kaybetmiş geleceğe endişe ile bakıyor.İleri giden Türkiye , halkın yanında bir belediyecilik anlayışı vaat edenler birde bakmışsın halkın sırtına çıkmış.Öyleki hemşehrilerimiz sorunlarını dile getirmekten çekinir , ürker olmuş.Böyle bir belediyecilik anlayışını şiddetle reddediyoruz.Bizim dönemimizde herkes sorunlarını ve şikayetlerini rahatça hemde bizzat bana rahatça iletebilecekler.Bundan hiç kuşkunuz olmasın.
    Genel Başkanımız Haydar Baş Bey'in ortaya koyduğu Milli Ekonomi Modeli (MEM) 'de tarım ve hayvancılığa çok önem verilmekte , bizim için tarım ve hayvancılık stratejik önemdedir.Bu yüzden tarım kesimini ve hayvancılık yapan hemşehrilerimizi mutlaka belediye olarak destekleyeceğiz onları teşvik edeceğiz.Köstek değil destek olacağız.
     Bize yani BTP ye oy verirseniz kendinize oy vermiş olacaksınız çünkü biz sizinle aynı kahvede çay içer aynı manavdan sebze alırız , sizden biriyiz.
     Başkanlığımız döneminde huzur hakkı sömürüsüne son vereceğiz.Teşkilat olarak karar aldık . Mustafa Kemal Atatürk'e sorarlar ; Paşam milletvekili maaşı kaç para olsun.Gazi ; öğretmen maaşını geçmesin der.Evet maaşlarımız öğretmen maaşını geçmeyecek.Çünkü biz rant için değil hizmet için belediyeye talibiz.Bazıları gibi cennetden arsa , berat dağıtmak için değil , siz Eflanili hemşehrilerimize hizmet ederek duasını almak için bu yola çıktık.
   İnşaallah 31 Mart seçimlerinden sonra bizimle birlikte Haydar Baş Bey'in projeleri ile birlikte Eflanimize güneş daha bir farklı doğacak.Tüm hemşehrilerime gösterdiği alakadan dolayı teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

BTP'nin Eflani adayı Hakan Görmüş;"Eflani Tamam" dedi
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr