HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 AĞUSTOS 2024, PERŞEMBE

Safranbolulu öğrenciler Çeşme’den ödülle döndü

30.03.2019 00:00
Safranbolulu öğrenciler Çeşme’den ödülle döndü
Safranbolulu öğrenciler Çeşme’den ödülle döndü
Safranbolu Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İzmir'in Çeşme ilçesinde yapılan yarışmadan ödülle döndü. 

Bu yıl 5.'si düzenlenen 'Genç turizmciler yarışıyor' yarışmasında Safranbolu Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 30 okul arasında gümüş madalya aldılar. 

Okul öğrencileri Fatma Tuncer ve Ecem Güngören'in birlikte hazırladıkları Zeytinyağlı kuru bamyalı keşkek üzerinde zahterli kuzu bütün et vişneli lahana sarması yemeği ile 30 okul arasında gümüş madalya kazandı. Yine aynı yarışmada konaklama seyahat bölümü öğretmeni Serdal Torunoğlu ve öğrenciler Ebrar Sena Deniz ile Seda Lüfer yöresel yatak yarışmasında Safran Çiceğim konsepti ile gümüş madalya kazandı. 

Yarışma Sorumlusu Okul Müdürü Gülser Sağlam koordinatörlüğünde yarışmaya katılan öğrencilere madalya ve belgelerini alarak Safranbolu'yu başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr