Çağımızın vebası olan kanser hastalığı son yıllarda o kadar can aldı ki, ister istemez herkesin içine şüphe ve korku tohumları ekiyor.
Uzmanlara göre, kanser hastalarının sayısı her yıl daha da artıyor. Peki, herkese korkuya salan bu hastalığın oluşma riskini en aza indirmek için ne yapmalıyız? Ne gibi önlemler almalıyız? Kanser hastalığını besleyen faktörler nelerdir?
Son 15 yıla göre kanser hastalarının sayısı 3-4 kat arttı. Kanserle birlikte ismini bilmediğimiz birçok hastalık ortaya çıktı. Otizm, romatizma, alzheimer, irritabl bağırsak (Hassas bağırsak) sendromu gibi hastalıklar yaygın bir durumdur. Bu durum sorunun sistematik olduğunu gösteriyor. Yani bu, günlük alışkanlıklarınızın da önüne geçiyor.
Yapılan bir araştırma sonucunda anlaşıldı ki, sütün, etin ve yoğurdun bileşimi hayli değişmiş. Bu konu ile ilgili olarak konuşulamayan gerçekler ortaya çıktı. Bu kadar sistemli etki varken hastalıkların artmamasını beklemek saçma olurdu. Artık üretilen tavukların tavuk türü ile hiçbir ilgisi kalmadı. Tavuklar 40 gün içinde büyüyor. Eğer o tavuğu 40 günden sonra kesmezseniz, 60-70 gün içinde ölür.
Patlıcan ve biber gibi sebzeleri paketlemek kolay olsun diye tarım ilaçları ile zehirliyorlar. Kanser hastalığının bu seviyede artmasının sebebini üretilen ürünlerin yozlaşmış içeriğinden dolayı olduğu kimse tam olarak açıklamıyor.
Sütün hiç bir faydası kalmadı. Hayvanın bakteri sentez hızı kimyasal maddelerle artırılır. Hayvanın sütünü artırmak için insüline benzer hormonlar verilir. Bu şekilde süt 60 litreye kadar artırılır. Hayvanlara verilen tüm kimyasal maddeler doğrudan sütlerin bünyesine geçer. Kutuda satılan sütlerin hiçbir faydası kalmadı. Çünkü sütün termodinamik yapısı değişti.
Süte ihtiyacımız yok. Sütün içerdiği kalsiyumu yediğimiz her şeyden alabiliriz. Kalsiyumu birkaç sebzeden de almak mümkündür. Vejetaryenlik çok bileşik beslenme türüdür. Onlar düzgün beslenmezse, bu, beyinle ilgili birçok sorunlara yol açabilir. Kaliteli peynir, yoğurt ve soğan yerlerse, problem yaşamazlar.
Meyvelerdeki şeker kansere neden olabilir mi" sorusuna ise uzmanlar şöyle cevap veriyorlar:
İnceleme sırasında bir portakalın bünyesinde 20 çeşit tarım ilacı olduğu anlaşıldı. Bu yüzden meyvelerdeki şeker tarım ilaçlarının yanında çok masum kalmaktadır.