HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 EYLÜL 2024, SALI

Uyuşturucu ile yakalanan şüphelinin yakınından polise: "Elinize sağlık"

19.08.2024 20:34
Uyuşturucu ile yakalanan şüphelinin yakınından polise: "Elinize sağlık"
Uyuşturucu ile yakalanan şüphelinin yakınından polise: "Elinize sağlık"
Karabük'te uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şüphelilerden birinin yakını ise, polise "Elinize sağlık" diyerek teşekkür etti.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi çerçevesinde yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu durumundan şüphelenilen E.K ve E.P isimli şahısların üst aramalarında peçeteye emdirilmiş daralı ağırlığı 26,98 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, şüphelilerden birinin yakını polise "Elinize sağlık" diyerek teşekkür etti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr