HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Karabük'te kontrplak fabrikasının temeli atıldı

17.09.2024 16:54
Karabük'te kontrplak fabrikasının temeli atıldı
Karabük'te kontrplak fabrikasının temeli atıldı
 Karabük'ün Eskipazar ilçesinde kontrplak fabrikasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Eskipazar İstasyon Mahallesi'nde düzenlenen temel atma töreni, bölge halkı ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, törende yaptığı konuşmada fabrikanın bölge istihdamına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Keskinkılıç, "Bu fabrikanın, hem Eskipazar hem de çevre ilçelerde iş imkanlarını artıracağına inanıyoruz" dedi.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa da törende yaptığı konuşmada, fabrikanın sadece ilçe için değil, bölge ekonomisi için de stratejik bir yatırım olduğunun altını çizdi. Civa, "Yatırımlarımız ve projelerimizle daha güçlü bir Eskipazar inşa ediyoruz. Bugün burada temeli atılan fabrika, iş imkanı sunacak ve ilçemizin kalkınma hedeflerine önemli bir katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr