HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 21 EKİM 2024, PAZARTESİ

Başkan İpek üyeleri tanıtıp çalışmalarını anlattı

27.07.2024 15:42
Başkan İpek üyeleri tanıtıp çalışmalarını anlattı
Başkan İpek üyeleri tanıtıp çalışmalarını anlattı
Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği(KASİD) Başkanı Çetin İpek, basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan İpek, 31 Mart seçimleri sonrası kazanan belediye başkanlarını ziyaret etmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karabük'e geldiklerini belirtti.

KASİD'in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi veren İpek "60 yakın üyemiz vardır. Üyelikle alakalı bir derdimiz yok. Tek derdimiz il dışında ticari faaliyetlerini sürdüren Karabüklülerle hareket etmek amacıyla kuruldu. Kurulduğumuz an itibariyle biz bize ticarete çok önem verdik. Ekonomik şartlar doğrultusunda il dışında bulunan iş insanları olarak var olmaya çalışacağız" dedi.

İpek, derneğin merkezinin İstanbul olmasına rağmen çalışmalarını Karabük'teymiş gibi sürdürdüklerini söyledi

"Doğduğumuz yer Karabük ve burası için dertlenen birileri var" diye İpek, "Karabük için katma değerli projelerim içinde yer almak istiyoruz. Var olan projelerde kasid olarak dahil olmak istiyoruz. Karabük'te aktif dernekcilik yapmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)karabukilkhaber.com
Tüm hakları Karabük İlk haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr